ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Το σύστημα κατάσβεσης, προστασίας κινητήρων Λεωφορείων, Φορτηγών και Βαρέων Οχημάτων, αποτελεί μια εντελώς επαναστατική λύση για την προστασία των επαγγελματικών οχημάτων.

Η ανίχνευση στον κινητήρα του οχήματος στηρίζεται στην τεχνολογία του πνευματικού σωλήνα Firedetec και η κατάσβεση πραγματοποιείται με, ειδικά σχεδιασμένα, ακροφύσια υδρονέφωσης.

Ο κύλινδρος με το κατασβεστικό υλικό, έχει ειδική σχεδίαση για να αντέχει τις καταπονήσεις του οχήματος. Εσωτερικά του κυλίνδρου υπάρχει ένας μικρότερος θάλαμος, πιεσμένος με 200bar αζώτου, το οποίο είναι και το προωθητικό αέριο. Το ειδικό κατασβεστικό υλικό (μείγμα νερού και προσθέτων ψυκτικών υγρών, κτλ) τοποθετείται στο εξωτερικό στρώμα του κυλίνδρου χωρίς πίεση, λειτουργώντας και σαν προστασία του εσωτερικού θαλάμου αζώτου. Δοκιμασμένο και στις πιο ακραίες κλιματολογικές  συνθήκες (-35°C), με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, το σύστημα κατάσβεσης οχημάτων αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση προστασία των επαγγελματικών οχημάτων.

Είναι το μοναδικό σύστημα που έχει πάρει πιστοποίηση SP κατά το πρότυπο SPCR183 / SP method 4912, του αρμόδιου Σουηδικού φορέα (η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα στα επαγγελματικά οχήματα) και αποτελεί πρωτοπόρο στην προστασία των επαγγελματικών οχημάτων.